Redisseny de pàgines web Barcelona

Escrit per:Diligent Team

Així com les empreses evolucionen de manera constant, també ho fan llurs estratègies de comunicació corporativa i, es clar, en l’entorn online també evolucionen les pàgines web. Per això, és necessari que una pàgina web estigui en constant evolució. Una pàgina web viva atraurà més visites i augmentarà la seva visibilitat a Google. Aquesta és la raó per el que moltes empreses es plantegen el constant redisseny de pàgines web.

La tecnologia a la xarxa es renova constantment; a diari van apareixent noves eines, noves xarxa socials , noves tendències, noves tècniques de posicionament... De la mateixa forma, les necessitats de les persones també canvien i es van creant nínxols nous de mercat. Aquesta evolució també afecta al redisseny de pàgines web. Segur que, a primer cop d’ull, podràs diferenciar el disseny web d’una pàgina de fa cinc anys d’una feta avui en dia.

Redisseny de pàgines web amb tecnologia d’avançada

Et podem ajudar a donar el salt a un disseny web actualitzat amb una tecnologia de Vanguardia acord amb els estàndards actuals. Això et permetrà posicionar la teva pàgina web de manera més fàcil amb un nivell d’indexació més àgil de cara a Google.

En el redisseny de pàgines web, a l’igual que en qualsevol altre projecte, és necessari analitzar quant han canviat les necessitats del públic objectiu, quines són les estratègies més adequades per cridar la seva atenció i com ho està fent la competència. Segur que podrem aprendre molt d’ella.

Existeixen múltiples motius pels que val la pena el redisseny d’una pàgina web.
Probablement al llarg de la vida del teu projecte, startup o empresa, les necessitats de comunicació canvien: potser perquè has ampliat els serveis, o perquè el teu model de negoci ha donat un gir, o senzillament perquè la publicitat que es va utilitzar en el seu moment ja no és la més adequada avui en dia.

Fixa’t què important pot arribar a ser el redisseny de pàgines web que podria inclús afectar al redisseny de la imatge corporativa d’una marca. Més d’una vegada ens ha passat que al fer una anàlisi inicial de marketing digital per un client, ens hem adonat que no sols necessiten actualitzar la web, sinó que la seva pròpia imatge de marca no està al compàs amb els nous valors actuals de la empresa. Un exemple d’això és la marca Broomx. Actualment gràcies al servei de redisseny de pàgines web l’empresa gaudeix d’una imatge sòlida, robusta i més coherent amb el servei que donen.

Comments are closed.
Alimenta con lectores tu blog

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×
Del blog al éxito

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×