Recuperar posicionament a Google

Escrit per:Diligent Team

Google està actualitzant el seu algoritme cada vegada amb més freqüència per oferir a l'usuari la millor qualitat possible en resultats de cerca.

Això pot afectar seriosament la visibilitat d'una pàgina web i desterrar dels primers resultats, fent per tant que el seu trànsit caigui en picat. Si això ja t'ha passat, aquí tens el per què i algunes claus per recuperar el teu posicionament a Google:

Perquè et facis una idea, el 2012 Google va llançar una versió de la seva algoritme anomenat Google Penguin. Aquesta versió va afectar a moltíssimes webs, botigues online i fins i tot a les mateixes persones que es dedicaven a l'optimització SEO. Per què? La resposta està en que, fins al moment, el SEO s'havia concebut com una estratègia per enganyar Google. Des de Google, òbviament, es van adonar i van treballar per penalitzar els abusos que cometien certes webs per sortir en primer lloc, ja que oferien resultats de poca qualitat i això a Google no li interessava.

Per exemple, una tècnica molt utilitzada en SEO abans de Penguin consistia a crear molts backlinks, és a dir, enllaços a altres webs amb paraules clau que apuntaven a la teva pròpia web. Aquest algoritme es dedicava a rastrejar i veure si s'havien fet correctament basant-se en el Anchor text (és el nom de l'enllaç, per dir-ho). Si Penguin observava que hi havia diversos backlinks amb el mateix anchor text, sense etiquetes i en pàgines que no tenien a veure amb el contingut de la teva web, et penalitzava per pràctiques fraudulentes.

Aquesta, entre altres, és una pràctica poc aconsellable que resultava molt efectiva però ha acabat sent tot el contrari, fent patir a moltes empreses que van perdre de cop tota la seva visibilitat.

A més de Penguin, Google ha llançat altres algoritmes: Panda, Colibrí ... Tots estaven destinats al mateix: prioritzar el bon contingut sobre aquell que estava preparat de manera artificial per millorar el posicionament.
Aquí t'oferim una infografia per a que ho vegis una mica més clar.
Infografia algoritmes de Google
Aquesta infografia s'ha realitzat basant-nos en l'original per Ander Uribe Otalora

Què és el que realment funciona ara i et farà recuperar posicionament a Google? Molt senzill: les bones pràctiques o, el que és el mateix, no enganyar Google. Aquest cercador l'únic que vol és oferir als seus usuaris contingut de qualitat, amb la qual cosa, si ofereixes un bon contingut, els usuaris vindran sols, Google et premiarà i no hauràs de preocupar-te per les següents actualitzacions. Porta més feina i temps, però és una inversió que mai serà a fons perdut si ho compares amb les altres pràctiques que es feien abans.

Les bones pràctiques SEO són la millor opció per augmentar el Page Rank, evitar penalitzacions i rebre tràfic de qualitat o, el que és el mateix, recuperar posicionament a Google i guhttp://www.diligent.cat/wp-admin/profile.phpanyar clients.

Des Diligent Comunicació i Màrqueting Digital t'oferim un servei integral d'auditoria web per augmentar la teva visibilitat.

T'ajudem a recuperar posicionament a Google.

  • Analitzem el contingut de la teva web per a comprendre-ho íntegrament i identifiquem tots els enllaços entrants negatius pels quals Google et pot penalitzar.
  • Optimitzem la teva web: identifiquem les paraules clau que t'interessen i adeqüem el codi web pensant en els cercadors.
  • Informe mensual: t’ enviem un informe mensual de paraules clau i rendiment del lloc.
  • Servei de recuperació de penalitzacions de Google: oferim serveis de gestió per eliminar penalitzacions manuals per part de Google i vam elaborar una campanya de Link Building per augmentar el posicionament orgànic.

Vols tenir més i millor visibilitat que la teva competència?

Amb Diligent és possible, comença ara.

Comments are closed.
Alimenta con lectores tu blog

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×
Del blog al éxito

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×