Què és Marketing Digital?

Escrit per:Diligent Team

Marketing Digital és un concepte que s’ha posat de moda en els darrers anys. Però saps realment què és Marketing Digital? Moltes empreses creuen que es tracta senzillament de fer campanyes d’Adwords a Google o utilitzar les xarxes socials per comprar fans i donar a conèixer els seus productes: s’equivoquen.

Per aquest motiu t’explicaré què és Marketing Digital i per què és important fer estratègies adequades de comunicació online.

Actualment tenim molt assimilat la importància que Internet té dins de les nostres vides. El fem servir per tot: comunicar-nos, distreure’ns, comprar, reservar, informar-nos compartir experiències, etc... De fet, si anem pel carrer i ens interessa quelcom en un aparador, abans de comprar-ho, probablement buscarem les ressenyes o comentaris del producte des del nostre mòbil per veure si val la pena o no. En fi. Què et vaig a explicar que no sàpigues! T’explico això perquè vull que siguis conscient del que internet representa per a tot procés de compra.

Però, Internet no sols està present en un procés de compra, també és, avui en dia, el canal principal de comunicació personal i professional. Perquè et facis una idea, en tota la península Ibèrica, el 72% de la població té internet, i d’aquesta població, el 99% utilitzen Google com a navegador predeterminat per fer les seves cerques.

En què t’afecta a tu això? Doncs t’afecta perquè si vols que tothom et trobi, hauràs de sortir en les primeres posicions del cercador, cosa que no és gens fàcil. Això es diu posicionament. Com més baix estigui la teva empresa en aquests resultats de la cerca, menys possibilitats tindràs de que et facin clic i visitin la teva web.

Moltes persones quan pregunten què és Marketing Digital pensen equivocadament “si poso el nom de la meva empresa a Google, la nostra web apareix de primer; això és que estic ben posicionat”. Doncs en realitat no. Has pensat en com et trobaran les persones que no coneixen el nom de la teva empresa?

Llavors, Què és Marketing Digital?

Marketing Digital és senzillament totes les accions i estratègies necessàries per donar a conèixer una empresa o botiga en l’entorn online. Es a dir, Publicitat digital. Què compren això? Cada empresa té les seves particularitats i necessita dirigir-se a un públic específic. Per això és necessari desenvolupar una estratègia de Comunicació Digital adequada a les seves necessitats per complir els seus objectius, entre els quals està aconseguir clients per augmentar les vendes.

Què t’ofereix diligent? Que la teva empresa estigui present en l’entorn online del teu públic objectiu.

¿Com? Apareixent en els primers llocs dels seus resultats de cerca a Google amb una web dissenyada y optimitzada amb principis SEO i amb una adequada estratègia de marketing de continguts que aportin valor als seus usuaris. També et garantim la correcta gestió de Xarxes Socials com Facebook, Twitter, GooglePlus, Linkedin, Youtube, etc, amb una bona estratègia de visibilitat en els canals de social Media. Una altra de les possibles estratègies és una bona campanya d’Email Marketing amb la que, por mitjà de l’enviament de newsletters, aconseguiràs aparèixer a la safata d’entrada dels teus clients potencials amb un missatge directe, potent i atractiu que aconseguirà dur-vos a la vostra web i, per tant, crear converses.

T’oferim la possibilitat de guanyar nous clients oferint-los valor amb contingut que els hi agradi i convertint-los en prescriptors de la teva marca. És a dir, a diligent farem que et comprin i et recomanin.

Avui en dia i, encara que et sembli mentida, la publicitat més exitosa segueix sent la mateixa de fa 50 anys: la recomanació. Veritat que li faràs més cas a la recomanació d’un conegut o amic que a la d’un desconegut?

Espero que quan et preguntin Què és Marketing Digital? Puguis tenir una lleu idea de què és i l’associïs als beneficis que t’aportarà la “Recomanació Digital” a la teva empresa.

Comments are closed.
Alimenta con lectores tu blog

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×
Del blog al éxito

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×