Planificació del projecte

Escrit per:Diligent Team

La creació d’una pàgina web passa per un procés complex. Cada projecte és totalment diferent, com cada empresa te característiques diferencials. No només es tracta de crear una web que agradi a la empresa, sinó d’una web dissenyada i enfocada a l’usuari final. Per això és necessari una planificació web./h2>

Per què? És fonamental generar empatia en l’usuari final i despertar la seva atenció per a que aquest reaccioni com desitgem que ho faci. La web deu guiar a l’usuari fins el punt de fer clic on necessitem que ho faci: per exemple, en el botó “sol·licitar”, “comprar” o a lo millor “enviar”. Tot dependrà del públic al que ens vulguem dirigir i al que vulguem oferir.

Ara bé, com hem comentat en altres oportunitats des de el nostre blog, abans de començar amb el disseny web, el primer que sol·licitem al client és completar un briefing, imprescindible per poder obtenir més informació del projecte o empresa. La informació sol·licitada te la finalitat d’esbrinar quins són els objectius de la web, del seu públic, imatge corporativa i tecnologies utilitzades. Un cop disposem de la informació, analitzarem a qui anirà dirigida la web, qui serà la competència online i, per últim, quin és el seu punt diferencial.

L’anàlisi i planificació web compren

  • Coneixent el nostre públic objectiu sabrem com devem dirigir-nos a ells. Hem de parlar des del seu mateix llenguatge i així generar empatia.
  • Coneixent la competència, podrem saber quines accions han donat resultat positiu i quines no a nivell de comunicació, per aprendre’n i donar un pas cap a la direcció desitjada.
  • Coneixent el vostre punt diferencial ens permetrà oferir-los el valor necessari per captar l’atenció del nostre públic objectiu. Es tracta de deixar ben clar com obtindrà el major benefici amb la teva empresa i per què deuen escollir-te a tu i no al del costat.

Coneixent aquestes variables, podrem fer una anàlisi i planificació web de manera que el missatge principal arribi directe, alt i clar.

Per això és fonamental que la planificació web sigui adequada. El primer que fem és generar un mapa o esquema del website incloent les seves funcionalitats, seguirem per definir les tecnologies a implementar WordPress, Drupal, Joomla, HTML, JavaScrpt, PHP y CSS.

D’aquesta manera es sabrà l’abast del projecte, el temps de gestió, disseny i desenvolupament a invertir. Coneixent totes les variables, passarem a elaborar el pressupost web i entregarem un cronograma de temps d’entrega per un total control per part del client això com per part nostra. Des del plantejament de les funcionalitats web fins la posada en producció o publicació.

De la bona gestió d’un projecte web és la diferencia entre una web exitosa o catastròfica.

Per que et facis una idea, dins de la planificació web hi ha:

  • Briefing
  • Anàlisi inicial
  • Estructura i funcionalitats
  • Disseny web
  • Contingut i Redacció web
  • Programació
  • Test i Publicació

La nostra garantia de que acabaràs satisfet amb la teva futura pàgina web és perquè no donem un pas endavant sense la teva aprovació. En tot moment treballarem mà a mà per que estiguis amb coneixement de cada pas. Per nosaltres és vital que formis part activa del projecte i t’involucris. Ens agrada més treballar junts, no per tu.

Comments are closed.
Alimenta con lectores tu blog

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×
Del blog al éxito

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×