Marketing per a Restaurants

Escrit per:Diligent Team

Quina presència té el teu restaurant a internet?

Les reserves en línia estan guanyant terrenys a passos de gegant. Segons eltenedor.es, suposen ja el 40% de les reserves totals dels restaurants.

Però els usuaris no només entren i reserven: s'informen, llegeixen opinions, comparen ... Aquí és on la presència online de molts restaurants falla. Per aconseguir reserves, és clau que primer, et trobin i, segon, que el que trobin els agradi. Aquí entra en joc el Marketing per a Restaurants

Entenem que amb la gestió del teu negoci no tens temps per dur a terme les estratègies adequades per promocionar el teu restaurant.
Per això, des de Diligent, com a experts en marketing per a restaurants, volem donar-te un cop de mà amb el teu restaurant en l'entorn digital.

Què fem per tu?

  • Analitzem tota la teva presència online per veure si existeixes i, en cas que existeixis, com millorar-la.
  • Preparem la teva web perquè sigui un espai on els teus clients trobin el que vulguin de manera senzilla i atractiva. També la preparem perquè Google la vegi amb bons ulls.
  • Triem les paraules clau que més s'adapten al teu restaurant i les utilitzem perquè et trobin potencials clients.
  • Gestionem la teva presència en portals de reserves i recomanació per donar la millor impressió als teus futurs clients.
  • Fem fotografies i cartellera perquè el teu restaurant mostri la seva millor cara.
  • Gestionem les teves Xarxes Socials per fer que els teus clients es morin per tornar a visitar-te.
  • Ideem campanyes i promocions per donar a conèixer el teu negoci.

Servei especialitzat de Marketing per a Restaurants:

  • Interna: cartellera, menús, fullets, rendibilitzar cartes, fotografia, web, tips per al servei. (És a dir, el que es pot millorar de portes cap a dins)

  • Externa: portals de reserves, tripadvisor, xarxes socials, màrqueting de continguts. Alguns dels nostres clients

Com sabem el que necessites?

Auditoria de restaurant gratuïta: La clau per triomfar està en diferenciar-se. Per a això, hem de trobar aquells petits detalls que et facin sobresortir davant de la teva competència. Primer, volem investigar quina presència hi ha del teu restaurant en Internet, què funciona i què no, què diuen de tu i, a partir d'aquí, crear un informe personalitzat per enfocar-nos on més ho necessites.

A partir d'aquí definirem les estratègies i passos necessaris per aconseguir que el teu restaurant triomfi a internet.

Comments are closed.
Alimenta con lectores tu blog

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×
Del blog al éxito

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×