Maquetació i desenvolupament web a Barcelona

Escrit per:Diligent Team

Portem a terme el desenvolupament web en funció dels objectius sol·licitats, seguint rigorosament l’estètica plantejada i aprovada prèviament. També tenim en compte els principis de SEO per una optimització adequada que facilitarà una àgil indexació en els motors de cerca com Google. A més, la programació web que desenvolupem, es basa en llenguatge PHP i MySQL (base de dades). Els estils amb CSS, JavaScript i segons quin cas Ajax per interfases més complexes.

Un bon desenvolupament web ha de tenir en compte
8 aspectes fonamentals

Solidesa: és molt important contractar un servei d’allotjament web acord a les necessitats del projecte i situat en la localitat. Però al mateix temps ha d’oferir velocitat, bones prestacions, atenció al client i un panel de control fàcil de gestionar. Nosaltres t’ho gestionem per a que no et sigui cap mal de cap.

Creativitat: el bon disseny capta l’atenció dels usuaris incentivant les vendes, els fidelitza i els converteix en prescriptors de la marca.

Usabilitat: una web deu ser fàcil de navegar. Ens encarregarem de que la web li ofereixi el camí més curt a l’usuari per desplaçar-se còmodament i el guiarem per a que faci clic en el botó que més ens interessi.

Simplicitat: la bellesa ha d’estar també per dins. El desenvolupament web que t’oferim es just la quantitat de línies de codi que la teva web necessita, ni més ni menys. Google prioritza les webs amb un codi font net. Mentre més senzill sigui el desenvolupament del codi font, Google l’indexarà més ràpid i facilitarà el bon posicionament.

Velocitat: la velocitat té molt ha veure amb la simplicitat en el codi font; però, hi ha més aspectes a tenir en compte en el desenvolupament web que ajuden a una àgil càrrega com les imatges optimitzades. A Diligent cuidem cada detall i a l’hora del desenvolupament web, ens preocupem de que les imatges tinguin la millor qualitat possible però a la vegada que carreguin en el menor temps possible.

Seguretat: mentre programem la web, ens ocupem d’implementar els plugins de seguretat necessaris per evitar els malware i, per un altre costat, implementar una aplicació que ens permeti tenir un backup constant de tot el desenvolupament web i la base de dades per protegir la informació.

Mesurament: veritat que t’agradaria saber quantes visites has tingut cada mes? Quines pàgines són les més vistes? Quantes persones han compartit els teus posts? Avui en dia tot projecte online és mesurable. Just abans de publicar la teva web, implementem una compte de Google Analytics per que puguis estar al dia del rendiment de la teva web. També podem afegir plugins d’analítica que et permeti tenir un seguiment a simple vista del avanç de la teva web.

Contingut de valor: sempre recomanem que dins d’una pàgina web, puguem implementar un blog que serveixi de plataforma per afegir contingut de valor i així atraure als teus usuaris. Google premia el bon contingut amb el posicionament però, òbviament, si el contenidor (la web) disposa d’un bon desenvolupament web optimitzat, el contingut tindrà més probabilitats de ser indexat per Google.

Comments are closed.
Alimenta con lectores tu blog

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×
Del blog al éxito

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×