Noves eines de validació AMP

Escrit per:Jerom

Fa un parell de setmanes vaig publicar una ressenya d’una nova eina de Google que es diu TestMySite, una aplicació específica per posar a prova l’optimització de la teva web per mòbil. Avui et vull parlar d’un altre recurs amb una funcionalitat encara més concreta. Es tracta de la nova eina de validació AMP que certifica que la teva pàgina web compta amb la tecnologia i funciona correctament.

herramienta validación AMP

Per si encara no coneixes aquesta tecnologia, AMP és un nou sistema d’optimització pensada per webs que generen molt contingut, com un diari online, una revista o senzillament un blog amb alta freqüència amb la finalitat de que aquestes carreguin pràcticament a l’instant. Per fer-te una idea, si implementes aquesta tecnologia correctament a la teva web, a la visualització per mòbils tindrà una velocitat de càrrega quatre cops més ràpida i redueix deu cops el consum de dades. A més , Google posa a la teva disposició aquesta tecnologia totalment de franc..

Dit això, Google començarà a pressionar perquè aquesta tècnica sigui implementada amb el coherent incentiu de que si tens l’aprovació del Test AMP la teva web tindrà un millor posicionament.

Nosaltres tenim aquesta tecnologia instal·lada en la nostre web de diligent. Però, Google només té en compte el blog de la web. Efectivament si fem la prova dels nostres posts veureu que passem el Test.  🙂 

nueva herramienta de validacion amp

Per tots aquells que ja l’han instal·lat, ja existeix el plugin AMP per WordPress. Podeu comprovar que funciona correctament fent el test de la Pàgina de Validació AMP

És molt senzill, sols has d’afegir l’url de la pàgina que desitges provar i afegeix el prefix /amp al final de l’url. –en les pàgines validades, el sistema ofereix fins i tot una vista prèvia de com apareixerà en els resultats de recerca.
nueva herramienta de validacion amp google
En el cas de que no sigui vàlida, l’eina t’explica punt per punt totes les correccions que s’han de fer per passar el test.

Al final de la pàgina podràs veure l’opció de compartir URL, em sembla un sistema molt útil per poder compartir amb els teus companys de feina els avenços de la web.
Espero que la nova eina de validació AMP et sigui d’utilitat.

Espero que la nova eina de validació AMP et sigui d’utilitat.

Fins la pròxima

Comments are closed.
Alimenta con lectores tu blog

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×
Del blog al éxito

Recibe el ebook en formato pdf y empieza a desarrollar tu blog desde hoy.

En donar-te d'alta et subscrius a la newsletter de diligent. Solament t'enviarem contingut interessant per a projectes digitals

×